Diensten

Schilderwerken

Behangwerken

Raamdecoratie

Vloerbekleding

De perfecte kleuren
voor een schitterend resultaat

Schilderwerken

Schilderwerken Gyssels biedt u een diversiteit aan schilderwerken, zowel voor binnen – als buitenschilderwerken bieden wij een oplossing op maat, naar uw wens en budget.

Voor zowel algemene schilderwerken als diverse moderne en traditionele schildertechnieken kan u bij ons aan het juiste adres. Met het oog op een kwalitatief en professioneel eindresultaat.

Gratis advies en prijsofferte

Behangwerken

Schilderwerken Gyssels biedt u naast algemene – en decoratieve schilderwerken ook een breed assortiment behangpapier aan. Hier heeft u de keuze uit verschillende soorten behang, Waarbij wij volgens uw smaak en budget de gepaste stijl creëren in harmonie met uw interieur.

Dit vindt u terug in ons assortiment:

  • Vliesbehang
  • Vinylbehang
  • Textielbehang
  • Glasvezelbehang
  • PVC behang
  • Magneetvlies

Trendy, eigentijds of barok behang, het geeft een extra dimentie aan uw interieur. Bij ons kan u terecht voor de nieuwste trends, collecties en toepassingen. Nadien brengen we de mooiste behangpapieren – en stoffen met vakmapschap aan.

Gratis advies en prijsofferte

Vloerbekleding

Voor het verwijderen, leveren – en plaatsen van diverse vloerbekledingen en laminaat u kan bij ons terecht. Hierbij leveren wij een kwalitatief product die er niet alleen oogverblinden uitziet maar vooral sterk, onderhoudsvriendelijk en slijtvast is. Zowel voor tapijt, linolium, vinyl als laminaat bieden wij u een ruim aanbod aan tinten en designs in overeenstemming met uw interieur.

Gratis advies en prijsofferte